Counselling en coaching - ACTIVITEITEN
Home      Over Consulash      Mens centraal      Dienstverlening      Activiteiten      Clientèle      Media      Tarieven      Kontakt

Namens de Whiplash Stichting Nederland als ervaringsdeskundig coach actief deelgenomen aan het Project DIA, betere dialoog bij re-integratie. Ondersteuning van constructieve communicatie van zieke werknemers met bedrijfsarts en andere betrokkenen. In mei 2013 zijn de succesvolle onderzoeksresultaten bekend gemaakt. Nu zijn de gebruikte producten (zelfmanagement training, werkwijzer en het coachingtraject) die deelnemers versterkt hebben tijdens hun re-integratieproces, in een nieuw ontwikkelde e-learning module verwerkt. Een nieuwe dienstverlening namens drie patiëntenverenigingen. Meer info: www.whiplashstichting.nl.  Project 'ziek en werken'. (DIA).

Op 10 november 2014 actief geweest als mede-organisator op de Bella Vita Verwendag in Baarlo, Château De Raay. Een wellness evenement voor mensen geraakt door kanker. Zowel voor de vrouw, alsmede de man.

In 2016 is een andere koers gevaren en gekozen voor 2 indianenfestivals, waarbij Sjamanen uit Peru healings, ceremonies en meer aanboden.
o.a. Verkoop van Nijverheid in de vorm van kleurrijke poncho's en sieraden, rechtstreeks uit land van herkomst, leukte het geheel op.

Januari 2017 werd een samenwerking voor 4 maanden aangegaan met Fraukje Classen-Mulder van Yogastudio
Lente-Lente, om haar te ondersteunen in haar afstudeerproject "Yoga & Whiplashletsel". Als ervaringsdeskundigen en professionals onderzochten we wat de meerwaarde was van specifiek yoga voor de nek in combinatie met coaching. In overleg verzorgen we workshop-weekenden op locatie.
Home     Over Consulash     Mens centraal     Dienstverlening     Activiteiten     Clientèle     Whiplash    Media    Tarieven    Kontakt   Linkpagina's  Projecten
agenda   nieuwsOp locatie verzorg ik graag in groepsverband workshops "Paint Pouring". Gezellig met verf knoeien. Hierbij staat plezier en samen creatief verbinden voorop.
Wens je mij te contacteren dan zoek contact en we stemmen samen af.

Via mijn facebookpagina Paint Pouring Workshops José krijg je ale en indruk.
Graag tot ziens !