Counselling en coaching - OVER CONSULASH
Home      Over Consulash      Mens centraal      Dienstverlening      Activiteiten      Clientèle      Media      Tarieven      Kontakt
Over Consulash

Als oprichtster van Consulash, heb ik zelf een arbeidsbeperking. In 1994 raakte ik betrokken bij een auto-ongeval met de diagnose whiplash. Helaas overkwam mij in 2012 (na 6 weken rolstoelafhankelijk te zijn geweest) een hernia rugoperatie met een depressie,  angst- en paniekaanvallen als gevolg.
Na vele diepgaande verwerkingsprocessen veranderde mijn kijk op het leven en leer ik nu nog steeds door de dagelijkse ervaringen.


Ik volgde de opleiding tot stresscounsellor, NLP-coach, traumabegeleider en voetreflexzonetherapeut.


Daarnaast ontving ik Reiki inwijdingen (Usui 1 en 2 en master in Goldreiki) en nam ik deel aan meerdere workshops en trainingen aangaande toegepaste aanvullende natuurlijke geneeswijzen.


Inmiddels alweer meer dan 25 jaar actief als ervaringsdeskundige bij de Whiplash Stichting Nederland in meerdere functies.


Als vrijwillig telefonisch hulpverlener en PR-medewerker ondersteunde ik de Gehandicaptenraad Venlo.


25 jaar werkte ik als betaalde kracht in de functie van assistente in de (sociaal-) juridische dienstverlening, waarin ik veel ervaring opdeed met probleemsituaties.

Frequent bezocht ik als lichtwerker 2 jaar lang de thema-, meditatie- en bewustwordingsavonden bij Lichtspiegel in Venlo.

Als samenwerkingspartner van een ex-longkankerpatiënt, participeerde  ik o.a. als coach 'emotioneel welzijn' in een GezondheidsKliniek voor mensen met kanker.


Kortom, levenservaring, veranderingsprocessen en mensenkennis hebben mij gebracht naar dit prachtig werk als zorgverlener.


Van hart tot hart
José van Erp
Home     Over Consulash     Mens centraal     Dienstverlening     Activiteiten     Clientèle     Whiplash    Media    Tarieven    Kontakt   Linkpagina's  Projecten